СРЕЩА НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ И ЗАМЕСТНИК ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ С МЛАДШИ ПОСЛАНИЦИ НА ПГИ „АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ“ КЪРДЖАЛИ

На 05.05.2022 г. Областният управител на град Кърджали Даниел Делчев и заместник Областния управител Юлия Чортленева посрещнаха  ученици, учители от ПГ по икономика „Алеко Константинов“, Кърджали и директора на училището Мариела Попова.

Инициативата е част от дейността по Програмата за училища посланици на Европейския парламент, в която ПГ по икономика „Алеко Константинов“ участва.

Учениците се запознаха с функциите и дейността на Областната администрация. На срещата се обсъдиха успехи, проблеми и предизвикателства на институцията. Областния управител Даниел Делчев отговори открито на многобройните въпроси на учениците във връзка с проектите за Спортна зала, Околовръстен път и скорошното откриване на МОЛ в гр. Кърджали.

Даниел Делчев и Юлия Чортленева, изразиха задоволство от срещата с младите посланици и им пожелаха бъдещи успехи и ползотворни срещи.

В края на срещата, учениците поканиха ръководството но Областната администрация на концерт посветен на 60-годишнината от създаването на ПГИ „Алеко Константинов“ гр. Кърджали.