90 ГОДИНИ МБАЛ „Д-Р АТАНАС ДАФОВСКИ“ – КЪРДЖАЛИ ОТКРИВАНЕ НА ОБНОВЕНО ОТДЕЛЕНИЕ ПО ОРТОПЕДИЯ И ТРАВМАТОЛОГИЯ

Заместник областният управител – Юлия Чортленева взе участие в честването на 90-годишнината от създаването на болницата в Кърджали. Заедно с проф. д-р Тодор Черкезов – Директор на МБАЛ “Д-р Атанас Дафовски”, гр. Кърджали и проф. Владимир Ставрев, ръководител на Клиниката по травматология и ортопедия в УМБАЛ “Св. Георги”, гр. Пловдив, откриха обновеното отделение по ортопедия и травматология в МБАЛ “Д-р Атанас Дафовски”, град Кърджали, модернизирано по европейски стандарти със средства от Министерството на здравеопазването и дарения от общини и фирми от областта.

Поздравителния адрес от областния управител Даниел Делчев до проф. д-р Тодор Черкезов и медиците в болничното заведение по повод отбелязването на 90 години от създаването на МБАЛ “Д-р Атанас Дафовски” бе връчен на тържествената вечеря в ресторанта на хотел “Арпезос”, град Кърджали.

Сред гостите на събитията бяха представители на Министерството на здравеопазването, заместник кметове от региона, народни представители, представители на частния бизнес и ръководители на лечебни заведения и различни институции от областта.